Gezellig-Samen-Eten-in-De-Schalm
 

Gezellig Samen Eten in De Schalm op vrijdag 3 november

21 oktober 2017 13:31  Redactie  2 reacties

Buurtbewoners uit Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn kunnen vrijdag 3 november in de Schalm samen gezellig aan tafel om 17:30. Enthousiaste vrijwilligers zorgen voor een gezellig 3-gangendiner. De prijs is inclusief 1 drankje 12.50 Euro. Ook leden van de KBO kunnen na afloop van de middagbijeenkomst bij ons aanschuiven. Een extra drankje bij het eten is voor eigen rekening.

Aanmelden en betaling: door inschrijving bij de Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern, of een email aan info@schalmdemeern.nl, of door te bellen 030-6662609. Aanmelden/afmelden kan tot uiterlijk 1 november. Is een nog niet betaalde reservering niet tijdig afgemeld, dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht.
Bent u in het bezit van een U- pas dan kunt u ook bij De Schalm terecht.


Advertentie:

Advertenties:

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website