nacht-van-de-nacht
 

Nacht van de nacht in Steede Hoge Woerd

24 oktober 2017 15:10  Redactie  Reageer

Kom bij Steede Hoge Woerd, de stadsboerderij in Castellum Hoge Woerd, ontdekken hoe mooi de nacht eigenlijk is tijdens de Nacht van de Nacht! Onder deskundige begeleiding en met echte sterrenkijkers gaan we bij Steede Hoge Woerd naar de sterrenhemel kijken. Leer over de sterren, de zon en de maan. Bouw je eigen planetarium. Ook kun je het geluk hebben verschillende vleermuizen te spotten! Ga met een batdetector op zoek naar jagende vleermuizen. Of is de dwergvleermuis al in winterslaap? Is de ruige vleermuis al weggetrokken? Uilen zijn ook dieren van de nacht. Ontrafel hun menu door braakballen van kerkuilen uit te pluizen.

Informatie
Zaterdag 28 oktober 18.15 – 22.30 uur
Kosten € 5,-, aanmelden via www.utrechtnatuurlijk.nl/activiteiten

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website