vuur-van-sint-maarten

Het Vuur van Sint Maarten

Op vrijdagavond 3 november brandt tussen 18.00 en 21.00 het Vuur van Sint Maarten op het Berlijnplein. Voor deze sfeervolle novemberavond wordt het terrein van RAUM in het Leidsche Rijn Centrum omgebouwd tot een Romeins kampement met groot vuur, eten, wijn, lampionnen, workshops, verhalenvertellers, vuurspuwers, jongleurs, theatermakers, zangers, muzikanten en muziekgroepen. Het feest is gratis toegankelijk voor alle deelnemers aan de Sint Maarten Parade en voor al het andere publiek (van alle leeftijden).
Het Vuur van Sint Maarten is een opmaat naar de Sint Maarten Parade. Veel van de optredende artiesten doen ook mee aan de Parade. En rond Het Vuur komen alle nieuw gemaakt lichtsculpturen samen, zoals voor het eerst weer in het openbaar ons Sint Maarten te Paard dat via crowdfunding geheel is gerenoveerd.

Bekijk het programma op www.sintmaartenparade.nl

Lees ook:
Bewoner in beeld: Theatermaker en regisseur Paul Feld van de Sint Maarten Parade

vuur-van-sint-maarten

14 gedachten over “Het Vuur van Sint Maarten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.