Videoproducties showreel

Videoproducties in de regio

Wij brengen uw verhaal in beeld!
Verhalen vertellen in beeld is nog nooit zo laagdrempelig geweest en online video mag tegenwoordig niet meer ontbreken op uw social media kanalen. Onze ervaren video redactie staat u graag bij wanneer u iets te vertellen heeft.

Schakel ons in voor professionele producties en vlot gemonteerde nieuwsberichten, interviews of een bedrijfsimpressie in video. Wij maken relevante beelden, sturen een interviewer bij u op locatie of zetten een professionele voice-over in. Wij zijn altijd bereikbaar voor het geven van advies voor kostenefficiente producties en denken proactief mee bij het ontwikkelen van online video’s die u op uw eigen website of social media kunt inzetten en ook nog via ons platform www.regioleidscherijn.nl kunt verspreiden voor een groot bereik in de regio. Informeer naar de mogelijkheden!

Regio Leidsche Rijn is onderdeel van ContentToday. Bekijk ons recent werk in de video hieronder.

Bekijk ook onze andere diensten en producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.