Sportieve-prestaties-Lotte-Hosper

Sportieve prestaties Lotte Hosper

Via Nova-leerlinge Lotte Hosper blijft maar excelleren in het zwembad. De 15-jarige Utrechtse, in het verleden al goed voor meerdere (gouden) medailles op jeugd-NK’s, was tijdens een internationaal seniorentoernooi in Aken (Duitsland) wederom op dreef. Naast een sterk optreden op de 50 meter vlinderslag, 50 meter rugslag en 50 meter schoolslag, haalde Lotte het podium op de 200 meter wisselslag met een mooie zilveren race èn won zij een gouden medaille met het estafetteteam.

Na dit geweldige optreden in Duitsland, gaf Lotte ook nog acte de presence tijdens de Swimcup in Amsterdam. Met tegenstanders als Femke Heemskerk en Ranomi Kromowidjojo kon Lotte voor een stunt zorgen, wel werden er meerdere persoonlijke record gebroken. Het einde van de sportieve groei van Lotte is nog lang niet in zicht en wij hopen dan ook dat zij één van de beste zwemsters van Nederland (en verder) gaat worden.

Het Via Nova College feliciteert Lotte met haar uitstekende prestaties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.