Lilli-van-den-Hoogen

LOOT-leerling Via Nova College schittert op internationale paardenconcours van Le Mans

Lilli van den Hoogen heeft van zich doen spreken tijdens een internationaal dressuur concours in Le Mans, Frankrijk. Lilli, dit jaar nieuw op het Via Nova College en een groot talent in de wereld van de paardensport, was met haar 13 jaar één van de jongste van het deelnemers veld. In haar allereerste internationale wedstrijd deed Lilli en haar pony (ook de jongste van alle deelnemers) het meer dan goed. Zowel amazone als pony mogen trots zijn op het eindresultaat: een 5e en een 6e plaats in een deelnemersveld van maar liefst 30 tegenstanders uit verschillende landen.

Ondanks dit geweldig resultaat is Lilli er zelf vrij nuchter onder; “ik ben blij, maar het kan nog beter”. De aankomende jaren zullen wij nog heel veel gaan horen van deze jonge, maar zeer getalenteerde amazone!

Het Via Nova College is trots op Lilli en feliciteert haar dan ook van harte met de behaalde prestaties!

2 gedachten over “LOOT-leerling Via Nova College schittert op internationale paardenconcours van Le Mans”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.