Via-Nova-leerlingen-promoveren-naar-hockey-Super-B-competitie

Via Nova-leerlingen promoveren naar hockey Super-B competitie

Via Nova-leerlingen Djimon Bourne en Bram Rovers hebben een unieke prestatie geleverd. Het team waarin zij in spelen, MHV Maarsen B1 heeft geschiedenis geschreven door te promoveren naar de landelijke Super-B competitie. Deze competitie is het op-één-na-hoogste niveau van Nederland van de B-jeugd. Djimon en Bram zullen zich volgend jaar moeten gaan meten met leeftijdgenoten spelend bij tegenstanders van formaat.

Diegene die bekend zijn in de wereld van het (veld)hockey zullen watertanden als zij horen welke nieuwe tegenstanders Djimon en Bram te wachten staan: o.a. SCHC, Schaerweijde, Hurley, Amsterdam en Bloemendaal.

Het Via Nova College is trots op de behaalde prestaties van Djimon en Bram. Van harte gefeliciteerd heren!

Foto: Djimon zittend derde van links, Bram staand elfde van links

3 gedachten over “Via Nova-leerlingen promoveren naar hockey Super-B competitie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.