Dineke Oudijk van Gewenst Eigen Initiatief (G.E.I)

Denk of help mee tijdens NieuwjaarsTOOST 2018

De NieuwjaarsTOOST Leidsche Rijn – Vleuten-de Meern is inmiddels een traditie geworden. Samen vieren we dat Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern bruisende wijken zijn met een unieke en bruisende NieuwjaarsTOOST. Alle wijkbewoners die nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te beleven is in onze wijken zijn uitgenodigd.

Wil je meedenken of meehelpen met andere actieve bewoners in je wijk? Dan ben je van harte welkom om kennis met elkaar te komen maken tijdens onze TOOST! Er is gelegenheid om je initiatief te pitchen. En je kunt naar andere initiatiefnemers luisteren die hun oproep doen, verhaal vertellen of hun ervaringen willen delen. Leerlingen van het Leidsche Rijn College serveren tijdens deze TOOST de hapjes en drankjes. Kom ook gezellig meepraten, meeluisteren en het nieuwe jaar mee vieren. Natuurlijk zijn ook kinderen welkom.

Initiatiefnemers voor de NieuwjaarsTOOST 2018:
Actieve bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern, medewerkers en leerlingen van het Via Nova College en Leidsche Rijn College, mensen van JOU Jongerenwerk Utrecht, mensen van DOENJA, mensen van Welzaam, mensen van de Wijkbureaus gemeente Utrecht, mensen van de Vrijwilligerscentrale Utrecht en vele anderen.

Informatie

NieuwjaarsTOOST 2018

vrijdag 12 januari 2018 van 17.00 – 19.00 uur
Leidsche Rijn College

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.