Vrienden-van-het-Maximapark

Help de Vrienden van het Máximapark de winter door met verwarmingsradiatoren!

Aan de Alendorperweg op nummer 10A resideren de Vrienden van het Máximapark.

Zodra het weer het toelaat zwermen zij uit over het park om er hun noeste arbeid te verrichten. “De Werkschuur” is steevast de thuisbasis. Liters koffie zijn hier al gezet om de vrijwilligers en hen die het Máximapark een warm hart toedragen te kunnen voorzien. Advertentie:

Niet enkel tijdens de al aardig aan bekendheid en populariteit winnende Vrijwilligers zaterdagmorgens worden de harde werkers ontvangen met koffie, ook vrijwilligers op donderdagmorgen laven zich graag aan een straffe bak.

Foto: Vrienden van het Máximapark

Nu de dagen korten en de zon het steeds vaker verliest van de herfstkou willen ook zij er warmpjes bij komen te zitten. Omdat “De Werkschuur” behoorlijk ruim is bemeten, is het niet zomaar warm te stoken. Er is begonnen met een verwarmingsplan. Hiervoor zijn verwarmingsradiatoren nodig.
“We zoeken radiatoren die dubbele platen hebben met daartussen warmteribbels. Hoogte 60 cm, lengte maakt niet uit” aldus Peter Mocking, een van de eerste “Vrienden van het Máximapark”.
Tot nu toe leverde de oproep op sociale media behoorlijk wat likes en re-tweets op én al een paar afgedankte goed bruikbare radiatoren maar, in het verwarmingsplan is nog ruimte voor meer …

De vrienden dragen het Máximapark een warm hart toe en verdienen het om niet in de kou te worden gezet!

Voor meer informatie is Peter Mocking bereikbaar: petermocking@casema.nl

1 reactie op “Help de Vrienden van het Máximapark de winter door met verwarmingsradiatoren!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.