sinterklaas_in_kasteel_de_haar
 Foto: Sinterlaas in Kasteel de Haar

Sint & Pietendisco op Kasteel de Haar

6 november 2017 15:15  Redactie  63 reacties

Sinterklaas en zijn pieten logeren op 2 en 3 december twee nachtjes op Kasteel de Haar. Het belooft een swingend weekend te worden. Trek je mooiste pieten-disco-outfit aan en kom naar de Sint & Pietendisco op Kasteel de Haar

De baron en barones nodigen jou en je broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, opa, oma uit om in het kasteel op zoek te gaan naar Sinterklaas. In welke mooie kamer zal hij dit jaar vertoeven? Waar ligt het grote boek? Onderweg kom je natuurlijk de vrolijkste pietjes tegen. Na je spannende zoektocht en je ontmoeting met Sinterklaas nodigen Danspiet en DJ Beatpiet je uit voor de disco in de kapel. Hier heeft nog nooit een disco plaats gevonden! De pieten hebben beloofd er dan ook een geweldig feest van te maken. Vergeet niet je mooiste tekening of gedicht voor Sinterklaas mee te nemen.Advertenties:


63 reacties

  1. Sjanneke Beutler-Beemsterboer Hans Beemsterboer activities voor het weekend van 2dec? ๐Ÿ™‚

  2. Annelies van Kleef Pauline Heuberger Jeffry Kwinkelenberg Monica Belliardo Eva Lempers Benjamin Wiggelinkhuizen

  3. Wendy Krijnen-Laumen Jacqueline de Vlieger Marleen Stijntjes Marsha Heemskerk Eva Burgers-Vos Monique Hoogeboom Inke Benckhuijsen


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website