sinterklaas_in_kasteel_de_haar

Sint & Pietendisco op Kasteel de Haar

Sinterklaas en zijn pieten logeren op 2 en 3 december twee nachtjes op Kasteel de Haar. Het belooft een swingend weekend te worden. Trek je mooiste pieten-disco-outfit aan en kom naar de Sint & Pietendisco op Kasteel de Haar

De baron en barones nodigen jou en je broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, opa, oma uit om in het kasteel op zoek te gaan naar Sinterklaas. In welke mooie kamer zal hij dit jaar vertoeven? Waar ligt het grote boek? Onderweg kom je natuurlijk de vrolijkste pietjes tegen. Na je spannende zoektocht en je ontmoeting met Sinterklaas nodigen Danspiet en DJ Beatpiet je uit voor de disco in de kapel. Hier heeft nog nooit een disco plaats gevonden! De pieten hebben beloofd er dan ook een geweldig feest van te maken. Vergeet niet je mooiste tekening of gedicht voor Sinterklaas mee te nemen.

62 gedachten over “Sint & Pietendisco op Kasteel de Haar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.