Kerstrepertoire door De Bazuin bij Boer Goes

Voor het eerst dit jaar zal het leerlingenorkest samen met het opstap-orkest van De Bazuin De Meern hun gezellige en mooie kerstrepertoire laten horen. Het is een buitenoptreden bij Boer Goes. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren en alvast helemaal in de kerstsfeer te komen!

Tussen 11.00 – 12.00 spelen zij bekende en minder bekende kerstliedjes zoals “Stille Nacht”, “Little Drummer Boy”, “Kling Klokje Klingeling”. Dus trek uw handschoenen aan, muts op en zing gezellig met ons mee.

Datum: 9 december van 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: Boer Goes (Groenedijk 8, 3454 PC Utrecht)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.