Kunst-uit-de-wijk-bij-expositie-in-De-Pijler

Kunst uit de wijk bij expositie in De Pijler

In het weekend van 18 en 19 november kunnen buurtbewoners in buurtcentrum de Pijler kennis maken met het werk van diverse buurtbewoners. Ook presenteren docenten en cursisten van de creatieve cursussen uit het buurtcentrum hun werk. De expositie wordt georganiseerd door mevrouw van Leeuwen, die zelf haar keramiek zal tentoonstellen.

Bij de tentoonstelling zijn onder andere keramiek, schilderijen en handgemaakte doosjes te zien, allen gemaakt door creatieve buurtbewoners. Ook docenten en cursisten van de aquarellen, intuïtief schilderen, kaarten maken en mozaïek tonen hun werk. Deze cursussen worden gegeven in buurtcentrum de Pijler.

Mevrouw van Leeuwen wil met de expositie laten zien hoeveel mensen in de wijk creatief werk maken. Buurtbewoners kunnen elkaar bij de expositie ontmoeten en het werk bekijken. Ook kunnen ze op laagdrempelige manier kennis maken met de creatieve activiteiten in de Pijler, om te kijken of het ook iets voor hen is.

De expositie is zaterdag 18 november van 15:00-17:00 en zondag van 19 november van 11:00-17:00. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Buurtcentrum de Pijler, Bovenpolder 80, Veldhuizen, De Meern.

2 gedachten over “Kunst uit de wijk bij expositie in De Pijler”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].