C&A aan de Luxemburgpromenade-in-Leidsche-RIjn-Centrum
 impressie C&A aan de Luxemburgpromenade

Ruim 75% winkelruimte in Leidsche Rijn Centrum verhuurd

13 november 2017 10:43  Redactie  10 reacties

Internationaal bekende en lokale winkels, een grote Jumbo Foodmarkt, gezellige pleinen met terrasjes, koffietentjes en restaurants. Een half jaar voor de opening van Leidsche Rijn Centrum is driekwart van de winkelruimten verhuurd. Recent zijn drie nieuwe winkelnamen toegevoegd aan de lijst. Deze keer zijn het Shoeby, Miss Etam en Sport2000.

Het naderen van de grote opening in het voorjaar van 2018 neemt het voor-ieder-wat-wils-karakter van Leidsche Rijn Centrum een succesvolle vorm aan. Ruim 75% van de panden is verhuurd door zowel grote als kleine merken. Denk aan C&A, JACK & JONES, HEMA, H&M, MANGO, Rituals en Vapiano. Maar ook lokale ondernemers zoals bierwinkel Mad About Malt, Blendz en Jones & Jones tekenden al in voor een locatie in de Utrechtse hotspot.

Voor de sportievelingen maakt sportzaak Sport2000 het aanbod van Leidsche Rijn Centrum compleet. Fashion retailer Shoeby en damesmodezaak Miss Etam voegen daar nog een verrijking van het modeaanbod aan toe.

LEES HIER ALLE BERICHTEN OVER LEIDSCHE RIJN CENTRUM


Advertentie:


Advertenties:

10 reacties

  1. Leo Hanhart

    Ahhaah, dat zijden ze de vorige keer ook. En toen hadden ze de parkeergarage mee gerekend 😉

  2. Diana de Mooij

    Joyce Van Steenpaal-van Weelden dit winkelcentrum bedoel ik is zo te zien alleen nog niet open


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website