Overval Dominos Pizza in De Meern
 Foto: Michiel van Beers

Overval op Domino’s Pizza in De Meern

24 november 2017 11:02  Redactie  Reageer

Donderdagavond rond 22.50 uur is de Domino’s pizza aan de Zandweg in de Meern overvallen. Rond half twaalf drongen nog onbekende mannen de zaak binnen en eiste geld. Ze gingen er vandoor met de inhoud van de kassa,. Volgens de medewerkers was er niet veel contant geld aanwezig.

De politie startte gelijk een grote zoekactie in de omgeving. De daders waren door een steeg, die uitkomt in een parkje achter de pizza zaak, gevlucht. Achter dit park ligt een woonwijk. Een politiehond heeft nog gezocht naar de daders, maar in de wijk hield het spoor op.

Wel werden in de bosjes van het park diverse kledingstukken gevonden die waarschijnlijk van de overvallers zijn. De politie heeft deze meegenomen voor sporenonderzoek.

Overval Dominos Pizza in De Meern
Foto: Michiel van Beers

Zowel de recherche als de forentische opsporing kwamen ter plaatsen om sporen veilig te stellen en onderzoek te doen naar de daders. Er is uitgebreid onderzoek gedaan in het park waar de kledingstukken gevonden zijn.

Bij de overval raakte niemand gewond. De medewerkers die aan het werk waren zijn door de politie opgevangen en gehoord.


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website