Sportprijs Utrecht

Zoektocht van start naar kanshebbers Sportprijs Utrecht 2017

Op woensdagavond 14 februari 2018 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de feestelijke uitreiking plaats van de Sportprijs Utrecht 2017. Op deze avond worden sporters, verenigingen en vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere prestaties. Net als voorgaande jaren mogen sportliefhebbers de jury een handje helpen door hun favoriete Utrechtse sportclub, vrijwilliger en coach voor te dragen.

Geef jouw favoriet door
Tot en met 5 december kan iedereen zijn/haar favoriete sportcoach, sportvrijwilliger en sportvereniging voordragen. De sportcoach en sportvrijwilliger moet woonachtig zijn in de gemeente Utrecht of werkzaam voor een Utrechtse sportvereniging. De sportvereniging moet uiteraard in Utrecht gevestigd zijn. Voordragen kan nog tot en met 5 december via www.sportprijs-utrecht.nl.

Meer dan 100 Utrechtse kampioenen
Het kampioenenoverzicht op de website sportprijs-Utrecht.nl staat bol van prestaties van Utrechtse sporters, in alle leeftijden en in diverse takken van sport. Zo vielen 11 sporters in de prijzen op een WK, staan op deze lijst 35 Europese kampioenen en wisten ruim 60 sporters een medaille te winnen op een Nederlands Kampioenschap. Ook de Utrechtse sportploegen presteerden in 2017 goed: meer dan 20 teams brachten een beker of medaille mee terug naar de Domstad. Deze sporters en ploegen maken allemaal kans op de titel van Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg. Bekijk deze kanshebbers op www.sportprijs-utrecht.nl/kampioenenoverzicht.

Fotowedstrijd
Ook de zoektocht naar de Utrechtse Sportfoto van 2017 is van start gegaan. Iedereen die een mooie sportfoto heeft gemaakt kan meedoen en zijn/haar foto(‘s) voor 14 januari 2018 opsturen naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl. Al deze foto’s krijgen een plek in het fotoalbum op de website. Gezien de datum van de Sportprijs Utrecht 2017 is er een extra prijs voor de foto die het beste het thema ‘liefde in de sport’ laat zien. Om (amateur)fotografen nog wat tips te geven over hoe de beste sportfoto gemaakt wordt, is er woensdagavond 29 november een lezing van sportfotograaf Dean Mouhtaropoulos.

Utrechters stemmen
Een onafhankelijke jury bepaalt aan de hand van de inzendingen en de prestaties welke drie worden genomineerd voor een van titels van de Sportprijs Utrecht. Deze genomineerden worden in januari 2018 gepresenteerd waarna het publiek een stem uit kan brengen.

Kijk voor meer informatie op www.sportprijs-utrecht.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.