Nationaal-Ouderenfonds-kerstdiner
 

Nationaal Ouderenfonds brengt ouderen samen met kerst

30 november 2017 17:18  Redactie  Reageer

Meer dan een miljoen ouderen in Nederland zijn hebben nauwelijks sociale contacten. Vele van hun zijn ook met kerst alleen. Het Nationaal Ouderenfonds vindt dat dat anders kan en daarom organiseert zij, in samenwerking met Van der Valk hotels, door het hele land kerstdiners. Maar liefst 5000 ouderen krijgen een volledig diner aangeboden. Ook voor ouderen uit Vleuten/De Meern en Leidsche Rijn wordt een kerstdiner georganiseerd. Het diner wordt gehouden in het Van der Valk Hotel Utrecht op 19 december van 18.00 tot 21.00 uur.

De kerstdiners zijn bedoeld om ouderen samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast kunnen ouderen tijdens de diners in contact komen met mensen uit de buurt, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben. Het Ouderenfonds draagt hiermee bij aan de vergroting van de sociale wereld van eenzame ouderen.

Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers en de sponsoring door Van der Valk kan het Ouderenfonds ook dit jaar weer ruim 5000 kerstdiners organiseren.

Het Nationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Ouderen Ombudsman, de Zilverlijn en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website