Barry Atsma - Foto: Stef Nagel

Barry Atsma gaat in Utrecht vijf uur lang tennissen voor Serious Request

Op maandag 4 december (09.00 – 14.00 uur) daagt acteur Barry Atsma zichzelf uit voor 3FM Serious Request. In sportcentrum Oudenrijn in Utrecht tennist de acteur vijf uur lang met sporters, 3FM jocks en fans, mits er 60 euro per uur wordt opgehaald. Doneren kan door β€˜SR’ te sms’en naar 4333 of via 3fm.nl/Barry.

Niet alleen in Utrecht, maar in het hele land kwamen jong en oud al in actie voor 3FM Serious Request. Vanaf 18 december zetten 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn zich vanuit het Glazen Huis in Apeldoorn in om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. Ze krijgen hierbij hulp van vrienden en vriendinnen uit de showbizz. Eerder kwamen Frans Duijts en Wendy van Dijk in actie.

Voor meer informatie: 3FM.nl/SeriousRequest

55 gedachten over “Barry Atsma gaat in Utrecht vijf uur lang tennissen voor Serious Request”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.