Soulid Rocks

Finalisten Grote Prijs van Leidsche Rijn bekent!

4 december 2017 14:23  Redactie  1 reactie

Na drie voorrondes vol spanning en knallende optredens hebben 6 bands de finale weten te bereiken. Op 22 december gaan zes de finalisten de strijd met elkaar voor de titel in Poppodium Azotod.

Wie mag zich winnaar noemen van de Grote Prijs van Leidsche Rijn 2017?

De prijzen zijn niet mis! Een van de prijzen is optreden als voorprogramma van Dany Lademacher’s Wild Romance. De band waar Herman Brood vroeger mee toerde. Daarnaast krijgt de winnaar opname tijd in Studio Moskou. We stellen kanshebbers aan je voor:

BØRED
Verveling is bij de 3 femme fatales van BØRED niet iets waar je aan denkt. Daarom onderscheiden ze zich ook met dat kekke ‘bløf-streepje’. De samenzang is ‘on point’ bij deze band.

Magik Trick
De trucendoos van Magik Trick is groot. Tijdens de voorronde lieten de drie rockers al zien wat ze in huis hadden. Pure Magie! Dat belooft wat voor de finale..

Soulid Rocks
Soulid Rocks zorgde voor een solide optreden tijdens de voorronde. Zal dit soulvolle 5-tal weer een steengoed optreden neerzetten in de Finale?

Firststeps
Als je band Firststeps heet en je haalt meteen de finale. Dan laat dat wel zien dat je talent hebt. Gemiddeld de Jongste band van dit jaar, maar goed hej!

Stijn Grul
Stijn Grul, lijkt op het eerste gezicht misschien een one-man-band. Maar niets is minder waar! Deze 7-koppige band zorgt voor een gelaagd muzikaal repertoir. Experimenteel met een vleugje jazz.

Rainy Roses
Bij Rainy Roses regende het ‘letterlijk’ rozen tijdens de voorronde. Hun performance liet een duidelijk indruk achter op het publiek Grote Prijs van Leidsche Rijn – KLUB19

Datum: vrijdag 22 december 2017
Tijd: 20.00 tot 00.00 uur
Locatie: Azotod (meerndijk 126, De Meern)
Entree: €5.-

Partners
De Grote Prijs van Leidsche Rijn is een initiatief cultuurplatform
KLUB19 in samenwerking met: Cultuur19, Azotod, De Vrijstaat en DOENJA
dienstverlening. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de
Gemeente Utrecht.

Meer nieuws is te vinden op:
Facebook.com/KLUB19
Instagram.com/KLUB19
Cultuur19.nl/KLUB19Advertenties:


1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website