Phoenix-centrum-en-healing-in-Vleuten

Blog: Feestmaand feestelijk, of eigenlijk heel erg druk!

December is dè feestmaand bij uitstek. Gezelligheid, cadeautjes en sfeer. Het zijn zo maar termen waar we niet omheen kunnen deze maand. Het heerlijk avondje, winterwonderland, warme familietradities. Je wordt er mee overspoeld deze dagen. Helaas is de werkelijkheid vaak anders.

Druk
December is door alles wat gezellig en ontspannen moet zijn juist een maand met toegenomen druk. De baas wil graag het een ander afronden voor het einde van het jaar. Er worden overuren gemaakt. Daarnaast wil je niemand vergeten in deze donkere dagen. Dus je loopt stad en land (of internet) af voor dat speciale geschenk voor een familielid, buurtgenoot of collega. Familie moet worden bezocht of uitgenodigd terwijl je liever met warme sloffen aan en je haar in de war op de bank een leuke film gaat kijken.


Advertentie:

Eindejaarsgepieker
Deze decemberstress zet zich onherroepelijk vast in het lichaam. Er ontstaat hoofdpijn, spierpijn, een grieperig gevoel en dan ook nog slecht slapen door eindejaarsgepieker. En dit gecombineerd met feestelijk eten en drinken is het eigenlijk helemaal geen gezellig geheel.
Neem daarom eens een pas op de plaats. Kies nou ook eens voor tijd voor jou. Reserveer deze maand tenminste één dag helemaal voor jezelf. Slaap uit, wandel lekker een rondje extra met de hond en lees die krant nou eens helemaal uit. Gun jezelf rust!

blog_centrum_phoenix_vleuten_hotstonemassage

Rust
En wat is er nou lekkerder dan genieten van een weldadige massage. Laat de spanning heerlijk loskomen door vakkundige knedingen. Een massage is eigenlijk een broodnodige onderhoudsbeurt. Ontspan door een warme hotstone treatment. Of geef eens heerlijk toe aan een oppeppende gezichtsbehandeling. Bij schoonheidssalon Centrum Phoenix is nu ook een plantaardige kruidenpeeling voor een prachtige jonge huid te boeken. Puur natuur!

En als je dan toch bij schoonheidssalon Centrum Phoenix bent, neem je net zo makkelijk een leuke cadeaubon mee voor die hardwerkende schoondochter die ook een verwenmoment kan gebruiken.

Maar eerst: vertroetel jezelf. Verwen jezelf. Je verdient het. Innerlijke rust en vrede straal je ook weer uit naar je omgeving. Een win-winsituatie! Fijne feestdagen!

Geschreven door Daphne Alders van Inkt & Olie voor schoonheidssalon Centrum Phoenix.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.