Castellum-Hoge-Woerd-omgetoverd-tot-kerstlocatie-

Castellum Hoge Woerd omgetoverd tot een prachtige kerstlocatie

Fonkelende lichtjes en warme vuurkorven, sfeervolle koren en verhalenvertellers, een ijskoningin en een levende kerststal. Op 24 december wordt Castellum Hoge Woerd omgetoverd tot een prachtige kerstlocatie.

Muziek en zang
Warm je op voor kerst tijdens kerstavond in Castellum Hoge Woerd! Breng een bezoek aan de levende kerststal en geniet van de diverse zangkoren waaronder Catching Cultures Orchestra, het gezellige Sound Around en het swingende Leidsche Rijn Koor. Catching Cultures Orchestra is opgezet om vluchtelingen met hun muziek te verwelkomen en samen nieuwe muzikale wegen te verkennen. Tijdens kerstavond in Castellum Hoge Woerd treedt een viermans-formatie op, bestaande uit: Wissam Dayoub – zang, Mohamad Alsamna – ud en zang, Hamed Alshaabi – ney, Ibrahim Khano – darbuka.

Verhalenvertellers
Verspreid over het feestelijke terrein staan vuurkorven waar kinderen broodjes kunnen bakken of met de hele familie kunnen luisteren naar prachtige verhalen van de verhalenvertellers. Eric Borrias, verteller van het jaar 2016, vertelt kerstverhalen in de kleine dierenstal, de Utrechtse schrijfster Enne Koens leest voor uit Sammie en opa en verhalenverteller Sahand Sahebdivani brengt in een tipi-tent op het binnenterrein diverse verhalen met een warm en winters karakter.

Entree
Kerstavond in Castellum Hoge Woerd is vrij toegankelijk. Iedereen is op 24 december welkom tussen 16:00 en 20:00u. De levende kerststal is te bekijken tussen 17:00 en 19:00u.

Kijk voor informatie over Castellum Hoge Woerd op www.castellumhogewoerd.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven