Historische-Vereniging-histvervdmh

Duik in het verleden van Vleuten met Ad van Zoeren

Op vrijdag 2 maart 2018 is er een avond over de historie van Vleuten. Die avond duiken we in het verleden van Vleuten. Hoe is Vleuten ontstaan? Hoe leefde men in Vleuten door de jaren heen? Een indrukwekkende tijdreis waarin we Vleuten op een andere manier leren kennen! De spreker van de avond is Ad van Zoeren die zijn rijke kennis over Vleuten en zijn nog nooit vertoonde unieke verzameling historische beelden en ansichtkaarten zal inbrengen in een passende entourage. Tijdens de avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan Ad over de rijke historie van Vleuten.

Datum en tijd: Vrijdagavond 2 maart 2018
Locatie: Raadhuis Vleuten, Pastoor Ohllaan 39, 3451 CB Vleuten
Inloop met koffie/thee: vanaf 19.30 uur
Toegang: 7,50 euro per deelnemer
Aanvang: 20.00 uur
Afsluiting: ca. 22.00 -22.30 uur

Aanmelden: stuur een email naar [email protected] Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per bijeenkomst. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en we hanteren het principe vol=vol. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan z.s.m. op per email en dan is je plek gereserveerd.

Betaling Entree: De deelnemers kunnen na reservering per email hun entree geld van te voren overmaken op bankrekeningnummer: NL17 ABNA 0478 2810 64 t.n.v. Raadhuis Vleuten met omschrijving: 2 maart Terug in de tijd. Het is fijn als het overmaken van de entree van te voren gebeurt, dat maakt het wat eenvoudiger en scheelt wat extra logistiek bij binnenkomst. Je toegangskaartje is na de bevestiging van de reservering per email en je betaling dan helemaal definitief. Dank alvast hiervoor!

12 gedachten over “Duik in het verleden van Vleuten met Ad van Zoeren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven