Opheffingsuitverkoop-Hartewensjes

Opheffingsuitverkoop Hartewensjes

Komende zaterdag (23 december) gaat Hartewensjes voor de laatste keer open. Het knusse winkeltje aan Pastoor Ohllaan 17 te Vleuten was meer dan 30 jaar eigendom van Marianne Goes. Na haar plotselinge overlijden, gaat de winkel na 23 december voorgoed dicht. De familie vindt het zonde om de leuke woonaccessoires (kaarsjes, vazen, beeldjes, enz.) weg te doen en houdt daarom een opheffingsuitverkoop op 23 december van 10-16 uur. Wellicht nog een kans om nog wat leuke cadeaus voor de feestdagen op de kop te tikken. Er geldt een korting van 70% op het gehele assortiment.

De winkel wordt niet voortgezet en het pand gaat in het nieuwe jaar in de verkoop.

Opheffingsuitverkoop Hartewensjes2

2 gedachten over “Opheffingsuitverkoop Hartewensjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven