bedrag-opgehaad-voor-lesmateriaal
 

Recordbedrag van 5468,61 euro opgehaald voor les- en speelmateriaal

21 december 2017 14:47  Redactie  3 reacties

Bij de PCB Koningin Beatrixschool in De Meern heeft onlangs de feestelijke uitreiking plaatsgevonden van de ‘Sparen voor je School’ actie. Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij Jumbo Mereveldplein konden sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen.

In totaal werd er een budget van €5600,- euro verdeeld onder deelnemende basisscholen. Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de scholen een bedrag wat zij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Basisschool PCB Koningin Beatrixschool uit De Meern ontving de meeste punten van klanten van Jumbo en haalt hiermee een bedrag op van 5468,61 euro. Dit is het hoogste bedrag van alle deelnemende scholen in heel Nederland!
De ‘Sparen voor je School’ actie was een doorslaand succes. Na afloop van de actie is het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. Naast basisschool PCB Koningin Beatrixschool ontving basisschool OBS Pantarijn een bedrag van €131,39 voor de aanschaf van spel- en leermaterialen.
In totaal deden er 2 scholen uit De Meern mee aan de actie.

Bedrijfsleider Bram Dijkers: “De ‘Sparen voor je School’ actie past goed bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf staat Jumbo midden in de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen, voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.”Advertenties:


3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website