20 jaar Leidsche Rijn

Informatie- & inspiratiebijeenkomst 20 jaar Leidsche Rijn

Volgend jaar bestaat het stadsdeel Leidsche Rijn (bestaande uit Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern) 20 jaar! Op 14 oktober 1998 werd de eerste woning opgeleverd aan het Klifrakplantsoen, Langerak.

Intussen zijn er 25.000 woningen gebouwd en wonen er ruim 80.000 mensen. In 20 jaar is Leidsche Rijn een gevarieerde wijk geworden waar mensen met veel plezier wonen en heel veel gebeurt. Een bijzondere wijk, uniek in Nederland.

We willen de 20ste verjaardag vieren met een programma waarin de rijkdom en de waarde van het stadsdeel zichtbaar wordt. Een programma met allerlei soorten activiteiten: sportief, cultureel, culinair, educatief, of nog anders. Een programma dat laat zien waar Leidsche Rijn voor staat. Om het bijzondere, authentieke, initiatiefrijke en sprankelende van Leidsche Rijn met elkaar te vieren, maar ook te tonen aan mensen van buiten de wijk.

En hoe kunnen we wat beter doen dan het programma door de bewoners van Leidsche Rijn te laten maken? We denken dat jij een bijdrage aan het programma zou kunnen leveren. En we nodigen je daarom uit voor een informatie- & inspiratiebijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst leggen we het plan uit, we vertellen wat we ermee willen bereiken, over wat wij je kunnen bieden, over de procedure, de planning, de spelregels en we onthullen het centrale thema.

En je gaat alvast brainstormen over wat er zoal zou kunnen. Aan het eind van de bijeenkomst ga je naar huis met de uitnodiging om een plan te maken en dat in te sturen. Uit al die plannen stellen we dan in februari/maart een programma samen. Een programma van, voor en door Leidsche Rijn.

De bijeenkomst vindt plaats op 10 januari 2018, om 19.30 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt, die is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden (graag vóór 7 januari) kan via deze link

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.