Nieuwsjaarsduik-voor-inbrekers-na-inbraak-winkel-in-Terwijde
 Foto: politie

Inbrekers nemen Nieuwjaarsduik na inbraak KruidvatTerwijde

2 januari 2018 10:38  Redactie  17 reacties

Voor twee inbrekers is het jaar ronduit teleurstellend begonnen. Na een inbraak bij het Kruidvat in Terwijde liepen zij een nat pak op. Dankzij oplettende getuigen wist men het inbrekers duo aan te houden.

Rond 03.20 uur zag een getuige dat twee jonge mannen bezig waren om de toegangsdeur van het Kruidvat filiaal aan het Ella Fitzgeraldplein (Winkelcenrum Terwijde) open te breken. De mannen waren gemaskerd.

De getuige twijfelde geen moment en belde direct het alarmnummer 112. De politie was snel ter plaatse. Andere agenten zagen in de directe omgeving twee mannen wegrennen en gingen er achteraan. Het duo liep door een rietkraag aan het Rijnkennemerlaan en doken het ijskoude water in om aan de politie te ontkomen. Aan de overkant van het water klommen zij op de vlonder van een woonboot en gooide daar de vermoedelijk buitgemaakte spullen in het water.

Agenten wisten de inbrekers aan te houden. De ijskoude en drijfnatte verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht waar zij werden voorzien van een droge arrestanten-overall.

Het tweetal van 17 en 18 jaar oud zijn zeer bekend bij politie en justitie.

Recherche zal nader onderzoek doen naar de toedracht en hun betrokkenheid bij de inbraak

Heeft u die nacht iets gezien wat van waarde kan zijn voor de politie? Neem dan contact op met de recherche van het basisteam Utrecht-West te bereiken via het nummer 09008844.


Advertenties:

17 reacties

  1. Frank Prins

    Je kunt overdag de kassa niet eens vinden door alle meuk, laat staan na sluitingstijd #kruidvatverschrikkelijkewinkel

  2. niet goed te praten, maar als je honger heb ga je rare dingen doen.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website