25ste Dance Classics!

Het idee om een Disco Dance Classics te gaan organiseren is ontstaan tijdens Volkavee waar wij regelmatig te vinden waren en Marcel de DJ was. Tijdens Volkavee werd er rockmuziek gedraaid en werd er soms eventjes een disco-kwartiertje ingelast zodat wij nog meer uit ons dak konden gaan dan dat we tijdens Volkavee al deden. Dit “kwartiertje” was voor ons eigenlijk altijd te kort en riepen wij altijd dat we zelf een Disco- avond gingen organiseren. Het bleef bij “roepen” totdat de koe bij de hoorns werd gevat en er concrete plannen gemaakt werden om een Disco evenement te gaan organiseren. Een werkgroep om een dansavond vorm te gaan geven was eigenlijk al snel samengesteld.

 

DJ MarsL had aangegeven dat hij graag wilde draaien tijdens de Disco Dance Classics avonden. Samen met Gerrit en de gast-dj, zorgde MarsL voor menig vrolijke noten op de avonden. De voorbereidingen, het boeken van de gast-dj, het ontwerpen van de posters, de PR, het regelen van de discovloer, deco, aankleding en de catering van alle vrijwilligers die tijdens de avonden geweldig hielpen, regelde de werkgroep allemaal zelf. Tijdens klusmiddagen werden er onder andere lichtpanelen gemaakt, er werden sponsoren gezocht voor leuke outfits voor de leden van de werkgroep en de vrijwilligers en werd menig ander evenement bezocht om voor de DDC te promoten. Het plakken van de posters op de daarvoor bestemde borden, leverde soms hilarische momenten op.

Na een geslaagde eerste editie op 18 september 2010 met Corne Klijn volgde er meer en waren het Ferry Maat, Ben Liebrand, DJ Sven, Gerard Ekdom, Rob Stenders, Gijs

Staverman en de band Soulmachine die op de avonden de voetjes van de vloer kregen.

In het begin werden de avonden 2x per jaar georganiseerd. Door het succes is de frequentie opgeschroefd en wordt op 20 januari de 25ste editie een feit.

Speciaal voor deze 25ste editie zullen onze DJ MarsL en onze gast DJ van de eerste DDC, Corne Klijn samen weer zorgen voor de perfecte muziek uit de speakers. De dansvloer wordt weer uit het stof gehaald en… “The Revue Boney M “ zal zorgen dat het een onvergetelijk avondje dansen wordt.

Als initiatiefnemers van de DDC zijn wij er trots op om deze 25ste keer samen met heel veel trouwe vrijwilligers weer tot een lekker feestje te maken.

Wij zien jullie graag op 20 januari 2018!!

Jeannette, Belinda, Ingrid, Petra, Gerrit en Marcel.

 

Dance Classics met Corne Klijn en The Revue Boney M Show op zaterdag 20 januari. Kaarten koop je via www.Azotod.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].