Aan de slag in het Maximapark op 13 januari

Op zaterdag 13 januari gaan de Vrienden van het Máximapark weer aan de slag met groenonderhoud in het Máximapark. Hulp is welkom! We gaan er weer een gezellige ochtend van maken.

Deze keer gaan we boompjes dunnen en mogelijk ook nog wat knotten hier en daar. Een leuke en stoere buitenactiviteit waarbij ook kinderen goed kunnen meehelpen. Uiteraard wel onder begeleiding van een volwassene.


Advertentie:

We starten om 9.00 met koffie, thee en limonade bij de werkschuur op de Alendorperweg 10a. Daar sluiten we om 12.00 uur ook af met soep en een broodje voor wie wil. I.v.m. de catering graag even vooraf aanmelden bij Peter Mocking via petermocking@casema.nl. Wij zorgen voor gereedschap. Trek wel kleding en schoenen aan die tegen een stootje kunnen.

Zet ook vast in je agenda: op 3 februari is de volgende werkochtend in het park!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.