Duik-in-het-Zand-druk-bezocht

Duik in het Zand druk bezocht

Op 14 januari vond in Brede School Het Zand  de Duik in het Zand 2018 plaats. Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening organiseren de Duik iedere jaar in het kader van de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik. Ruim 650 bezoekers van veelal jonge gezinnen met kinderen bezochten het binnenfestival. Op het podium in de hortus speelde het trio De Flageolettes, afgewisseld met de jonge DJ’s (13 jaar) van DOENJA Dienstverlening.

Deelnemers aan het stadsbrede zangproject Kinderen Ouders Zingen lieten het publiek meezingen met het lied ‘Ik geef je mijn stem’. Elders in het pand vonden voorstellingen, optredens en workshops plaats. Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening spreken van een zeer succesvolle editie.

Duik in het Zand 2018_foto Frank Peek (2)_sm
Foto: Frank Peek
Duik in het Zand 2018_foto Frank Peek (3)_sm
Foto: Frank Peek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.