vrijstaat-crowdfuncactie
 

Eindsprint voor Crowdfunding IK ZIT OP KUNST

17 januari 2018 21:58  Redactie  Reageer

Kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat heeft de eindsprint ingezet om hun crowdfunding IK ZIT OP KUNST vrijdag succesvol af te ronden. Inmiddels zitten ze op 80%! “Dankzij 89 betrokken donateurs, de geweldige inzet van de kinderen van onze kunstacademie (top ambassadeurs!!!) en een gulle bijdrage van het Prins Bernard Cultuurfonds”, aldus Ynama Wigman van De Vrijstaat.

De Vrijstaat is in december een crowdfundactie gestart om een bijzonder kunstwerk te realiseren, ontworpen door de jonge kunstenaars van De Vrijstaat KunstAcademie en beeldend kunstenaar Eline Janssens. Het kunstwerk bestaat uit bankjes met keramische tegels en vier kleurrijke masten, die op verschillende plekken op het terrein van De Vrijstaat komen. Samen markeren ze de plek die De Vrijstaat inneemt in het Leidsche Rijn Centrum en nodigen ze uit tot ontmoeting tussen wijkbewoners.

ontwerp voor de vrijstaat blikvangers

Ynama: “We hebben nog 4 dagen voor de laatste 20%. Dit is nog geen 900 euro en moet ons gaan lukken. Wij gaan er in ieder geval keihard ons best voor doen. Met alle mooie woorden, inzet en betrokkenheid  is deze crowdfunding nu al een groot succes. Maar pas als het kunstwerk er dit voorjaar ook echt komt is de campagne helemaal geslaagd. En daar gaan we voor!

Wil je de crowdfunding IK ZIT OP KUNST van kinderkunstwerkplaats De Vrijstaat steunen? Dat kan dan via Voordekunst.

Lees ook:
Help de kids van De Vrijstaat een bijzonder kunstwerk te realiserenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website