Grauwaartsingel_in_leidsche_rijn_centrum
 Impressie Grauwaartsingel

Nog meer horeca namen die zich gaan vestigen in Leidsche Rijn Centrum

23 januari 2018 09:58  Redactie  49 reacties

Het horeca aanbod in Leidsche Rijn Centrum blijft groeien. Dit keer vier nieuwe namen die zich aan mogen sluiten bij een lange lijst van eerder bekend gemaakte namen zoals: The Barn, Five Guys, Starbucks, Bar Iberico en Vapiano.

Suri to Go
De surinaamse keuken komt naar Leidsche Rijn Centrum. Met een aanbod van authentieke Surinaamse maaltijden en broodjes is het een rijke aanvulling in het brede aanbod. Om aan een breed publiek te voldoen heeft Suri to Go de keuze gemaakt om het hele assortiment in 100% halal aan te bieden.

De Beren
De vestiging van De Beren komt aan de Grauwaartsingel. De afgelopen 30 jaar is het gegroeid van een eetcafรฉ tot een grote horecaketen met 50 (bezorg)restaurants. Bij De Beren kan je terecht voor verschillende soorten vlees- en visgerechten die op de grill worden bereid.

BRAM’S Gourmet Frites
Bij BRAM’S wordt niet zomaar friet verkocht. De verse friet worden op maximale haalbare duurzame wijze bereid. Volgens de eigenaar moet je de snackbar vergeten en BRAM’S Gourmet als een trede hoger zien. De samenwerking met chef-kok Herman den Blijker past daar goed bij, aldus de eigenaar.

Kwalitaria
Bewoners uit Parkwijk en Veldhuizen kennen het vast en zeker. Het horecabedrijf serveert heerlijke maar ook eerlijke producten van Hollandse bodem, zoals maaltijden en snacks en met de Dรฉlifrance shop-in-shop staan ook heerlijke broodjes, koffie en zoete Franse lekkernijen op de kaart. et de eenvoudige bestel- en bezorgservice kan de keuze ook vanuit kantoor of huis worden gemaakt. Kwalitaria komt te zitten aan de Grauwaartsingel.

Over het nieuwe stadscentrum
Inmiddels is 80% van het Leidsche Rijn Centrum verhuurd. Van gevestigde namen tot aan internationale modeketens en van een lokale schoenenzaak tot aan een stijlvolle tapasbar en hippe hamburgertent. Kortom een ruime keuze met een breed spectrum.

Lees hier alles over het nieuwe stadscentrum!


Advertentie:


Advertenties:

49 reacties

 1. Anita Heemskerk

  Suri to Go, alles halal. Ik denk dat er heel veel Nederlanders geen halal geslacht vlees willen eten. Alleen aan moslims wordt gedacht. De echte Nederlanders worden weer eens gediscrimineerd. Zoals wel vaker hier in Nederland!! ‘

 2. Johan van Marle

  Welke smaakverschillen zitten er tussen Halalgeslacht en niet Halalgeslacht vlees ? Het is een kwestie van geloof. Geloof je wel of niet dat iets halal geslacht is. Wordt het Halal vlees wel zo geslacht of niet. Hoe weet je dat ? Omdat het erop staat !!!!!!

 3. Ciska van Dam-Stoker

  Marco Druppers Wout van Dam Joyce Druppers-Taling nog meer lekkers in LR! Dat wordt voortaan hier eten hoor! ๐Ÿ˜‚๐Ÿคญ

 4. Zehra Demirors

  Wij hebben 2 jaar geleden ons ingeschreven toen de plan kwam helle ondernemers plan opgezet en financiรซle geregeld als zelfstandige ondernemer geen ruimte
  hun voor allen grote ketens en en namen…. jammer had graag mijn droom waar gemakt daar


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website