Politie handen val aan dronkaards in De Meern

Politie handen vol aan dronkaards in De Meern

De politie in De Meern had zijn handen vol aan enkele dronkaards in De Meern. Zo liep een man, zichtbaar dronken, tijdens een politie controle naar de agenten toe en begon te wildplassen. Een andere dronken man belande in het ijskoude water van de Leidsche Rijn.

Kijk eens agentje…
Terwijl de politie druk bezig is met een verkeerscontrole loopt een man naar de agenten toe om vervolgens lollig bij hen in de buurt een plasje te doen. Daarbij zou hij ook nog eens geroepen hebben: “Kijk eens agentje!”. Zonder enige schroom begint de man te wildplassen. De agenten hebben de man een boete van 140 euro gegeven voor wildplassen, zo meldt de politie op Twitter.

Hoe een feestje in het water kan vallen
Later die nacht kreeg de politie een melding dat er iemand in de Leidsche Rijn zou liggen. Ondanks de flinke hoeveelheid alcohol in zijn bloed zal het vast behoorlijk koud geweest zijn. De agenten hebben de man op het droge geholpen. Hij is door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis ter controle.

3 gedachten over “Politie handen vol aan dronkaards in De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].