KOKO-Kinderopvang-sponsort-V.V.-De-Meern-MO11-1
 

KOKO Kinderopvang sponsort V.V. De Meern MO11-1

29 januari 2018 12:00  Redactie  4 reacties

Het meisjesvoetbal floreert binnen V.V. De Meern; één van de teams valt momenteel op door hun goede prestaties. De Meisjes onder 11-1 hebben een mooie derde plaats behaald in de hoofdklasse. Een zeer mooie prestatie van dit deels jonge team. In oefenwedstrijden hebben de meisjes meerdere jongensteams reeds verslagen.

KOKO Kinderopvang heeft besloten om zijn bedrijfsnaam aan dit team te koppelen. Bij KOKO Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Kinderen leren door te spelen en ontwikkelen zo allerlei vaardigheden. Omdat kinderen situaties op verschillende manieren beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Dit past uitstekend bij de visie van de MO11-1. Al willen de meisjes ook graag winnen….

Over KOKO Kinderopvang

KOKO Kinderopvang is door jarenlange ervaring dé lokale kinderopvangorganisatie in Vleuten – De Meern en omstreken. KOKO biedt professionele opvang in voor het merendeel kleinschalige locaties. Ze hebben oog voor de wensen en behoeften van de kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. KOKO wil een fijne plek voor kinderen creëren, die uitnodigt tot spelen, ontdekken en ontwikkelen. Een gezonde ontwikkeling en een gezonde levensstijl houden ze daarbij voor ogen. 

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

4 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website