Werkplaats Vleuten
 

Open huis Werkplaats Vleuten

29 januari 2018 06:30  Redactie  Reageer

Na een periode met veel wisselingen in de bezetting van de creatieve ateliers, organiseert Werkplaats Vleuten op zaterdag 3 februari weer een open huis. Een groot aantal van de atelierhouders zet de deur wijd open om bezoekers kennis te laten maken met hun werk.

Deelnemende atelierhouders zijn Janny Kivits van Naaicentrum Leidsche Rijn (naaicursussen voor tieners en volwassenen), Marleen Holtkamp van KndrKast (meubelmaker), Sabine Kiss (schilderes en schilder- en tekencursussen), Diana Unk van Unk Ontwerp (grafisch vormgever), Anoek Roodenburg van ROODschrijft (tekstschrijver en schrijfworkshops), Leidsche Rijn Magazine, Marja Lenstra van RockPaperScissors (papierkunst en sieraden en workshops Kusudama en sieraden maken) en Gerda Glerum van Eyecatcher (beelden van steen en keramiek en cursus handvormen van keramiek).

Kortom: een grote variƫteit in creatieve bezigheden en aanbod van cursussen en workshops. Zeker de moeite waard om zaterdag 3 februari tussen 12.00 en 17.00 uur binnen te lopen bij de Werkplaats aan de Utrechtseweg 10 in Vleuten (naast Intratuin).

Meer over: , Nieuws
NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website