Grauwaartsingel_in_leidsche_rijn_centrum
 Impressie Grauwaartsingel

Twee juweliers kiezen voor een vestiging in Leidsche Rijn Centrum

29 januari 2018 09:19  Redactie  1 reactie

De juweliers HiP Jewels & Watches en Meijst Juwelier kiezen voor een vestiging in het nieuwe stadscentrum waardoor de varatie in aanbod steeds groter wordt in Leidsche Rijn Centrum.

HiP Jewels & Watches
Vanaf dit voorjaar komt de vierde Nederlandse vestiging van HiP naar Leidsche Rijn Centrum. De juwelier beschikt over een trendy, overzichtelijk én hip aanbod aan sieraden en horloges. De vestiging komt te zitten aan de Wenenpromenade.

Meijst Juwelier
Dit familiebedrijf zal zijn eeuwenoude traditie dit jaar uitbreiden naar Leidsche Rijn Centrum. Het beschikt over een uitgebreide collectie horlogemerken en een veelzijdige collectie sieraden in goud, zilver en titanium gepresenteerd in eigen stijl.
De Juwelier zal zich vestigen op de hoek van de Wenenpromenade en de Luxemburgpromenade.

Leidsche Rijn Centrum
Inmiddels is ruim 80% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad. Zo komen bijvoorbeeld onder andere Jumbo Foodmarket (5.600 m²!), H&M, Mango, Jack & Jones, Only, Vero Moda en NameIt, Starbucks, Esprit, Vapiano, C&A, HEMA, Van Haren, Hunkemöller, Sandwich, Holland & Barrett, Rituals, Sport 2000, Van Uffelen, Nelson, Open 32, Five Guys en vele andere, ook mooie regionale en lokale winkelnamen.

Lees hier alles over het nieuwe stadscentrum!


Advertentie:


Advertenties:

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website