carnaval

Carnavalsweekend in De Meern

Zaterdagmiddag 10 februari: Kids en Familie Carnaval
Op zaterdagmiddag knallen we ons Carnavalsweekend in met een Kids en Family Carnaval. Van de jongste tot de ouderen zijn deze middag van harte welkom om mee te komen dansen op de leukste Carnavals krakers. Het is er lekker warm en uw kleintje kan heerlijk met zijn broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een polonaise komen lopen. Uiteraard verwachten we wel dat jullie verkleed komen. De middag start om 14:00 uur en zal duren tot ongeveer 17:30uur.
Entree bedraagt voor iedereen € 1,50.

Zaterdagavond 10 februari: Rode Neuzen Carnaval
De Rode neuzen Carnaval is voor mensen van gezinsvervangende tehuizen uit de regio en met een verstandelijke beperking. Deze avond is altijd een waar feest, onze Dj’s draaien de leukste nummers en iedereen staat dan ook de hele avond op de dansvloer. De zaal is open om 19:30 uur en de avond start om 20:00 uur tot 22:30 uur. Graag wel begeleiding mee.
Entree bedraagt € 2,50. Begeleiding hoeft niet te betalen

Zondagmiddag 11 februari : 55+ Carnaval
Zondag 11 februari is er vanaf 13:30 uur Seniorencarnaval. Deze carnavalsmiddag is voor de ouderen uit Vleuten, De Meern en omgeving. Tijdens dit carnaval zal er een optreden worden verzorgd door niemand minder dan Arie de Gier. Arie zal met zijn vrolijke muziek er weer voor zorgen dat de voetjes van de vloer komen. Voor de best verklede carnavals ganger is er weer een prijsje dus duik de kast in en zoek een leuke outfit. Tussen al het dansen zingen en genieten spelen we net als voorgaande jaren een gezellige bingo deze bingo start om 14:00 uur dus kom op tijd.

Overzicht Carnaval 2018
Zaterdag 10 februari 14:00 uur Kids & Familie Carnaval
Zaterdag 10 februari 20:00 uur Rode Neuzen Carnaval
Zondag 11 februari 13:30 uur 55+ Carnaval

1 gedachte over “Carnavalsweekend in De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].