gezonde-wijk-leidsche-rijn-vleuten-de-meern

Wat hebben ouders nodig bij gewone opvoedvragen?

Opvoeden gaan niet altijd vanzelf. Op 8 februari wil de Gezonde Wijk Alliantie in gesprek met ouders. We willen graag horen waar ouders in de opvoeding tegen aanlopen en wat zij nodig hebben bij gewone opvoedvragen.

De wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern zijn kinderrijk en ouders weten het beste wat voor vragen er spelen. Waar kun je terecht met je verhaal rondom opvoeden? Of mis je bepaalde steun uit je omgeving? In een gesprek met andere ouders horen we graag over jouw ervaringen als ouder in de wijk.

De Gezonde Wijk Alliantie is een samenwerking van 14 zorg- en welzijnsorganisaties, zoals o.a. het buurtteam, Julius Gezondheidscentra, Welzaam en Doenja Dienstverlening.

De bijeenkomst vindt plaats op 8 februari 2018 van 18:30 tot 20:00. Alle ouders zijn welkom om mee te komen praten. Ouders die mee willen doen, hoeven niet van te voren iets te bedenken of voor te bereiden. We willen juist gezamenlijk bedenken tijdens de avond.

De bijeenkomst is in buurtcentrum de Weide Wereld, zaal 1, Teunisbloemlaan 48 in Vleuterweide. Opgeven kan via: [email protected]. Gezien het tijdstip kan voor een broodje gezorgd worden, als je dat van te voren aangeeft.

2 gedachten over “Wat hebben ouders nodig bij gewone opvoedvragen?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].