In Between Cafe Leidsche Rijn

Vrijwilligerswerk als opstap naar een betaalde baan

Tijdens de komende bijeenkomst van het In Between Café Leidsche Rijn vestigen we de aandacht op vrijwilligerswerk. Het UWV verzorgt een workshop over vrijwilligerswerk en acht organisaties die actief zijn in Leidsche Rijn bemensen een stand en presenteren zich met een veelheid aan vrijwilligersfuncties. De standhouders gaan graag met de deelnemers in gesprek over de mogelijkheden. Voor deelnemers aan het café blijft genoeg ruimte over om met elkaar te netwerken.
De bijeenkomst vindt plaats op 13 februari 2018 in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten. De deur staat open vanaf 9.15 uur.

Tijdens de markt presenteert de grote verscheidenheid aan organisaties veel verschillende vrijwilligersfuncties; dat biedt dus volop inspiratie en mogelijkheden. De volgende organisaties hebben een stand op onze markt:
Vrijwilligers Centrale Utrecht, U-Centraal, Welzaam, Taal doet Meer, Axion Continu, Handje Helpen, De Boogh en Abrona.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk en opdrachtzoekenden en deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op een betaalde baan. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken met elkaar en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven, te netwerken en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].