Politie uniformen

Vrouw overleden door val in taxibus, getuigen gezocht

Zaterdag 27 januari heeft een taxibus een noodstop moeten maken, hierdoor viel een inzittende in de taxibus. Zij overleed enkele dagen later. Het incident gebeurde in de middag rond  14.15 uur op de Burgermeester Middelweerdbaan in De Meern.

De inzittende betrof een 60- jarige vrouw uit De Meern. Zij was rond 14.10 uur  thuis opgehaald. Toen het taxibusje op de Burgermeester Middelweerdbaan in De Meern reed moesten zij stoppen bij de kruising met de Loenseboslaan voor het verkeerslicht. Toen deze op groen sprong trok de taxibus, een witte Mercedes Sprinter, op achter een andere auto. Plotseling maakte de bestuurder van de auto een noodstop waardoor de taxibus ook hard moest remmen. Hierdoor viel de vrouw in de taxibus naar voren.

De vrouw was na de val aanspreekbaar en de taxichauffeur heeft haar naar het ziekenhuis gebracht. Hier verslechterde haar toestand, waarna ze donderdag  februari kwam te overlijden. Op dat moment werd de politie ingeschakeld.

Het Tactisch Verkeersteam onderzoekt het incident, en komt graag in contact met getuigen. Ook is het team nog opzoek naar de bestuurder die voor de taxibusje reed en de noodstop maakte. Hen wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

3 gedachten over “Vrouw overleden door val in taxibus, getuigen gezocht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.