8 Jarige Kay organiseert grootste kinderdisco in Leidsche Rijn

Vrijdag 19 januari was het dan eindelijk zo ver! De eerste editie van PUUR KIDS DISCO.

PUUR is hét danceconcept voor 25+ met inmiddels 9 uitverkochte succesvolle edities achter de rug.

Voor de start van PUUR DANCE komt Kay van de Bilt, 8 jaar, altijd even kijken hoe alles eruit ziet. En elke keer weer voelt Kay die kriebel: ”Papa, Mama! Ik wil ook zulke feesten geven, maar dan voor kindjes”

En daar is de start van een jong enthousiast ondernemertje. Na wat rondkijken kwamen we bij Muziekpodium Azotod terecht. Azotod reageerde heel erg enthousiast én wilden graag meedenken.

Kay (middelste op bovenstaande foto) weet precies wat allemaal belangrijk en nodig is voor een geslaagd feest. Een échte DJ, vermaak en goed licht & geluid.

DJ Gio Brown draaide de juiste beats, de schmink stond klaar. Mocht het nog nodig zijn, kon je je haar ook nog even laten pimpen. Een leuke foto maken in de Photo Booth en voor degene die dat dansen toch wel spannend vonden, was een potje tafelvoetbal. Of de kids konden lekker chillen in de zithoek…

Ieder kindje droeg een kaartje met naam en telefoonnummer waarmee ze drankjes en snacks konden halen. De ouders konden blijven borrelen, maar dan wel in de brasserie. De discozaal was echt alleen voor de kids. Volwassen waren daar niet toegestaan!

Het was een enorm succes en wat een opkomst bij zo n eerste keer. Geweldig! Bijna 200 kindjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar hadden de avond van hun leven.

Ondertussen zijn we de volgend editie van PUUR KIDS weer aan het plannen. Mocht je erbij willen zijn, houdt Kay in de gaten op facebook.

 

Wil je alle foto’s nog een keer bekijken? Dat kan hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].