politiebureau-Leidsche-Rijn

Hoogbejaarde vrouw naar de politie om defecte verwarming

Een 82-jarige dame uit De Meern was ten einde raad vanwege haar defecte kachel. Omdat ze het steeds kouder begon te krijgen en niet wist wie ze moest benaderen stapte ze naar het politiebureau.

De vrouw wist niet meer van wie zij de woning huurde. Tegen de agent vertelde ze dat ze geen vrienden of familie had die haar zou kunnen helpen.

De behulpzame agent heeft uitgezocht wie de woningbouwvereniging was en daarmee contact gezocht. De verhuurder schakelde daarop direct een monteur in om de kachel te maken zodat de vrouw er weer warmpjes bij kon zitten.

20 gedachten over “Hoogbejaarde vrouw naar de politie om defecte verwarming”

  1. Groot gelijk hoor. Waakzaam en Dienstbaar is toch hun credo?? Ff de oude dame helpen met de juiste instantie inschakelen is dan een kleine moeite om erger leed te voorkomen. Stel je voor dat de agenten bij familie van de vrouw op bezoek moeten om te vertellen dat het fout is afgelopen… doordat zij de verwarming niet aan de praat kreeg en door de ontstane kou t loodje legd

  2. Uhm en ik hoop dat er een sociale dienst is ingeschakeld om deze mevrouw te helpen want als ze al niet weet wie haar verhuurder is dan kan ik me zo voorstellen dat andere zaken als belasting en zorgverzekering ook niet helemaal geregeld zijn…

    1. Ik ben het met je eens Simone. Triest dat ze niemand heeft die ze kan bellen om haar te helpen. Kan deze mevrouw niet aangemeld worden voor een ‘maatje’ programma oid?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.