waarschuwingsbord-autokrakers

Waarschuwing tegen autokrakers in de regio

De politie heeft in samenwerking met gemeente Utrecht een tekstkar ingezet om bewoners te attenderen alle kostbaarheden uit de auto te halen. De grote tekstkar staat nu op het parkeerdek van The Wall maar is ook vaak op andere plekken te zien waar autokrakers regelmatig hun slag slaan.Een andere plek waar regelmatige auto’s worden opengebroken is op de parkeerplaats bij Key West aan de Haarrijnse Plas.

De waarschuwing spreekt voor zich: Haal je waardevolle spullen uit de auto voordat autokrakers het doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.