Nieuw-Utrechts-Toneel-komt-met-jeugdvoorstelling-Hoog

Nieuw Utrechts Toneel komt met jeugdvoorstelling ‘Hoog’

Na hun voorstelling ‘De denderende tijd’ die in augustus vorig jaar zeer veel succes oogstte, gaat theatergezelschap Nieuw Utrechts Toneel (NUT) de planken op met een jeugdvoorstelling.

Waar ‘De denderende tijd’ nog werd gespeeld in een diepte die toen nog ontgonnen moest worden om plaats te maken voor de ontwikkeling van het Berlijnplein en omgeving zal nu bioscoop CineMec het decor vormen. Op het dak van het gebouw zal de voorstelling worden gegeven.

NUT speelt de voorstelling die als titel HOOG kreeg. Een voorstelling over ambitie. Over ouders die het beste met hun kinderen voorhebben en kinderen die aan alle verwachtingen proberen te voldoen.

HOOG vertelt het verhaal van een jongen (Hoog) uit een ambitieus gezin waarin vader een beroemd architect is en moeder voor TV taarten proeft.
Hoog heeft tweelingzussen die medailles winnen met synchroonzwemmen en een zus die mee doet aan ‘The Voice’., Dan is er nog een broertje dat vioolconcerten geeft. Iedereen in het gezin kan ets bijzonders. Iedereen, behalve Hoog…

Gedreven door de gedachte dat je pas iets bent als je een zeker talent voor iets hebt, start hij een zoektocht naar iets dat hem uitzonderlijk zal maken. Hierbij wordt hij geholpen door zijn denkbeeldige vriendje Icarus, de mythologische figuur met gesmolten vleugels van was. “Volg mij maar. Ik ga er voor zorgen dat de mensen weten wie je bent. Ik zal je laten vliegen.”
Hoog zal zich in de voorstelling zonder twijfel laten gelden en de wereld tonen dat hij wel zeker iets bijzonders kan!

Speellijst
Voorstellingen in bioscoop CineMec, Berlijnplein Leidsche Rijn.
Op vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22 april én het weekend daarop, 27,28 en 29 april wordt de voorstelling gespeeld. Ook in mei speelt NUT drie voorstellingen. En wel op 4, 5 en 6 mei. (Vrijdag, zaterdag en zondag.).
Voor meer informatie bezoek de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.