In Between Cafe Leidsche Rijn

In Between Café Special: ‘‘Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’

Op 22 februari 2018, van 13.00 – 16.15 uur, Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten organiseert welzijnsorganisatie U Centraal i.s.m. In Between Café Leidsche Rijn een speciale bijeenkomst: Workshop ‘‘Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’

In de gratis workshop‘‘Geen werk, hoe houd ik grip op mijn financiën?’’ krijgen deelnemers een beeld van hun financiële situatie na ontslag of (onvrijwillig) einde werk. Als deelnemer word je uitgedaagd creatief om te gaan met de inkomensdaling. Waar kun je besparingen en verruimingen vinden? Er wordt stilgestaan bij de financiële voorzieningen vanuit de Gemeente Utrecht, de zogenoemde extra’s bij een laag inkomen. Vervolgens kunnen deelnemers een financieel plan maken om de situatie in de toekomst het hoofd te bieden.

Opbrengst
De workshop biedt inspiratie en tips en trucs om rond te (blijven) komen met minder geld en beter om te kunnen gaan met de (financiële) onzekerheid.

Aanmelden
Deelname is gratis, wel graag van te voren aanmelden.
Kijk voor meer informatie, data en aanmelding op deze website..

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op een betaalde baan. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken met elkaar. Met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven, te netwerken en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].