Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum
 

Verkoop laatste appartementencomplex in Leidsche Rijn Centrum van start

12 februari 2018 20:04  Redactie  2 reacties

Het einde van de verkoop van appartementen in Leidsche Rijn Centrum nadert. Op 15 februari gaat het laatste appartementencomplex in verkoop: De Victoria. De verkoop van de appartementen vindt plaats in het verkoopinformatiecentrum Leidsche Rijn aan de Gauwaartsingel 1A in Utrecht van 18:00 tot 19:30 uur.

De Victoria ligt aan het Hof van Bern en vlakbij het Berlijnplein. De appartementen zijn voorzien van een eigen binnenruimte tot wel 90m2, die alleen toegankelijk is voor bewoners. Ook zijn de appartementen van binnen aardig ruim, ze variƫren van 80 tot 151 m2 en hebben tot drie slaapkamers, een open keuken, een ingerichte badkamer, toilet en een berging.

Appartementen in Leidsche Rijn Centrum zijn in trek. Je woont vlakbij de binnenstad van Utrecht, maar bent toch goed bereikbaar. Het station is vlakbij en er is veel groen rondom.


Advertentie:


Advertenties:

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website