Politiek-Debat-met-De-kleine-Ondernemers-TOV-Utrecht
 

Politiek Debat met De kleine Ondernemers TOV-Utrecht

14 februari 2018 22:11  Redactie  1 reactie

De gemeenteraadsverkiezingen zijn in zicht, en daarom organiseert de Turks Ondernemers Vereniging Utrecht een debat met De Kleine Ondernemers, omdat ze niet als mosterd na de maaltijd willen komen bij het behartigen van belangen van leden. De ondernemers zijn welkom op het debat om te discussiƫren met de politieke partijen over zaken zoals ondernemerssfeer, openbaar vervoer, veiligheid en werk en inkomen.

De politieke partijen zijn nu al bezig met het schrijven van hun verkiezingsprogramma oftewel de beleidsvisie voor de periode van 2018 tot 2022. Daarom roept TOV-Utrecht ondernemers op om hun belangen en wensen duidelijk te maken tijdens dit debat, zodat deze worden meegenomen in het verkiezingsprogramma.

De volgende Politieke Partijen zijn aanwezig met Lijststrekker/ Fractieleider: CDA, D66, DENK, Groen Links, Piraten Partij, PvdA, SP, Stadsbelang Utrecht, VVD.

Naast de Politieke Partijen zijn deze avond ook vertegenwoordigers vanuit Ondernemers Verenigingen en andere Bewoners van de stad Utrecht aanwezig.

Tijdens het debat is gelegenheid voor het stellen van vragen aan de politieke partijen. Maar mocht je een bekend nijpend probleem voor ondernemers kenbaar willen maken, dan verzoekt TOV-Utrecht je om contact op te nemen met hen, zodat de vraag samen voorbereid kan worden en duidelijk op tafel komt.

Het debat vindt op 3 maart 2018 plaats bij SV Nieuw Utrecht, Rijnvliet 3, 3545EA in Utrecht. Het begint om 16:30 en eindigt om 19:30.

Contact TOV-Utrecht:
Mail: gr2018@tov-utrecht.nl
Tel: 0614436621

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website