Twee gewonden bij ongeluk in De Meern

Dinsdagavond is er rond 21.15 uur een ongeluk gebeurd op de rotonde bij de Oudenrijnseweg met de C.H. Letschertweg in De Meern. Het betrof een ongeluk tussen een auto en een bezorgauto van een supermarkt.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse om twee slachtoffers te controleren, deze zijn ook voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft het verkeer geregeld en het personeel van de ambulance geassisteerd.

Twee-gewonden-bij-ongeluk-in-De-Meern2

Foto: 112MediaUtrecht

De auto heeft flinke schade aan de zijkant en is meegenomen door een berger. De bezorgauto kon op eigen kracht verder.

Lees ook:
Auto ramt boom
Natte voeten voor automobilist in De Meern
Auto frontaal tegen boom na aanrijding met busje
Aanrijding met letsel nabij het Strijkviertel
Kettingbotsing met vijf auto’s in De Meern
Aanrijding in De Meern


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>