De-Halve-van-De-Haar

Vierde editie De Halve van De Haar

Op Tweede Paasdag (2 april aanstaande) zal de vierde editie van ‘De Halve van De Haar’ van start gaan. Dit evenement geldt als een van de mooiste en gezelligste loopevenementen van Midden Nederland, met een uniek parcours dat start in de Kasteeltuin en voert door het park langs uitgestrekte waterpartijen, over groene lanen, langs poorten en ophaalbruggen met als letterlijk hoogtepunt de torens van het kasteel.

Evenals tijdens de voorgaande edities kunnen wedstrijdlopers, beginnende lopers én liefhebbers van hardlopen in een groene en unieke omgeving hun sportieve hart weer ophalen.

Ook dit jaar mag de kasteelloop wederom rekenen op de steun van een aantal trouwe en trotse sponsoren en vrijwilligers die zich inzetten om de dag tot een succes te maken.

In 2014 nam Sarah Watson, kleindochter van Baron van Zuylen van Nijevelt van de Haar, het initiatief om een halve marathon door het kasteelpark te organiseren. Dit is opgepakt door de Kermis Oranjevereniging Haarzuilens, Athletic Point en Kasteel de Haar. Gezamenlijk hebben zij ‘Stichting de Halve van De Haar’ in het leven geroepen. Sarah Watson heeft de Halve Marathon zelf ook gelopen en was ontzettend enthousiast.

Natuurlijk zijn bij dit soort evenementen eerder genoemde vrijwilligers van groot belang . ‘Stichting De Halve van De Haar’ kan bij dit evenement veel hulp van gebruiken. Denk hierbij aan ondersteuning bij het op- en afbouwen van alles langs het parcours , het regelen van verkeer, maar ook aan hulp bij verzorgingsposten en kinderactiviteiten.

Mocht je als vrijwilliger bij dit loopfeest betrokken willen, zijn of ben je op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stage, dan kan je de organisatie mailen! [email protected].

18 gedachten over “Vierde editie De Halve van De Haar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].