Onwel-geworden-vrouw-aangetroffen

Traumahelikopter ingezet na het vinden van onwel geworden vrouw

Op zondagavond omstreeks 18.15 uur is er een onbekende vrouw op de Nijverheidsweg in Kamerik gevonden. De vrouw was onwel geworden en had een hondje bij zich. Het hondje heeft de politie te hulp geschoten door mensen naar het huis van de vrouw te brengen. Daar trof de politie een familielid aan. Het familielid is samen met de vrouw meegegaan in de richting van het ziekenhuis.

Traumahelikopter
Toen de ambulance de Van Teylingenweg opreed ging het mis, de medische situatie van de vrouw verslechterde zodanig dat er een traumahelikopter werd opgeroepen. De traumahelikopter uit Amsterdam is de ambulance tegemoet gevlogen en is geland langs de A12 bij De Meern om een trauma-arts af te zetten voor ondersteuning. Daarna is de ambulance verder gereden richting het UMC waar de traumahelikopter de trauma-arts heeft opgepikt.

Onwel-geworden-vrouw-aangetroffen2
Foto: 112MediaUtrecht

3 gedachten over “Traumahelikopter ingezet na het vinden van onwel geworden vrouw”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.