Feest bij vernieuwde Etos Vleuterweide

De deuren van de Etos in winkelcentrum Vleuterwijde gaan eindelijk weer open na een verbouwing. Het is dus tijd voor een feestje, vindt ondernemer Carmelita Bodha. Zij en haar medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen bij de heropening van de cosmeticawinkel op 2 maart. “We hebben de hele dag leuke acties en speciale aanbiedingen,” benadrukt Bodha.

Een dag na de heropening, op 3 maart, is er een evenement voor de beautyliefhebbers. Bij het beautyevenement kunnen de dames terecht bij een visagist voor een persoonlijk schoonheidsadvies.

De etos is flink verbouwd. De winkel heeft een moderne uitstraling en is opnieuw ingericht. Op de beauty- en geurenafdeling vinden klanten volop inspiratie. Er hangen tips en tricks aan de muren voor verschillende looks.

4 reacties op “Feest bij vernieuwde Etos Vleuterweide”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.