Doe de enquête en help Azotod beter af te stemmen op jonger publiek

Muziekpodium Azotod in de Meern brengt mensen uit de buurt samen door middel van muziek. Iedere donderdagavond staat er een beginnende sing-and songwriter op het podium. En de zaal stroomt ’s weekends vol tot wel 750 man, die staan te swingen op live-muziek.

Hoewel Azotod met gevarieerde muziek een plek biedt voor jong én oud, willen ze zich meer richten op jongeren. Daarom roepen ze jongeren op om deze enquête in te vullen, zodat het aanbod beter afgestemd kan worden op de jongere muziekliefhebber.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.